Νέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Στεργίου και Οικονομικός Διευθυντής ο Μιχάλης Κατσαράκης

Tο δυναμικό της εταιρείας είχε πρόσφατα ενισχυθεί με τη Χριστίνα Χατζόγλου, στη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η ΣΟΛ Crowe, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης για την ενίσχυση της θέσης της στην Ελλάδα προχώρησε σε τρεις νέες προσθήκες, εντάσσοντας τους κ.κ. Γιώργο Στεργίου, Μιχάλη Κατσαράκη και Χριστίνα Χατζόγλου στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της νέας στελέχωσης του δυναμικού της, έρχεται στον απόηχο των εξελίξεων της διεύρυνσης των συμβουλευτικών υπηρεσιών της με την έναρξη της συνεργασίας με την Horwath HTL, τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο του Τουρισμού, εκδηλώνοντας εμφανώς τους στόχους της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ο Γιώργος Στεργίου  έχει διατελέσει στέλεχος στην Thomson Reuters για 13  έτη, αναλαμβάνοντας σειρά υψηλόβαθμων θέσεων με παγκόσμια εμβέλεια, όπως αυτή του Επικεφαλής Νέων Πελατών για την Ευρώπη,  του Γενικού Διευθυντή για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και του Αντιπροέδρου Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Ρωσίας και Τουρκίας. Παράλληλα είναι ιδρυτικός μέτοχος της CNL Capital από το 2014 κι έχει διατελέσει μέλος της επενδυτικής της επιτροπής μέχρι το 2018. Ο κ. Στεργίου διαθέτει 15  και πλέον έτη εμπειρίας, σε διοικητικές θέσεις πολυεθνικού βελινεκούς στον κλάδο των Υπηρεσιών και της Τεχνολογίας,  ενώ διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς της επιχειρηματικής ανάπτυξης, των εξαγορών και των συγχωνεύσεων. Επιπρόσθετα, είναι σύμβουλος και angel investor σε νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) στον τομέα του FinTech με κυριότερη την συμμετοχή του στην Echofin.

Ο Μιχάλης Κατσαράκης, που ενσωματώθηκε στο δυναμικό της εταιρείας, έχει πλέον των 20 ετών εμπειρία στο χώρο των Οικονομικών Υπηρεσιών, έχοντας εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε υψηλόβαθμες θέσεις σε επιχειρήσεις πολυεθνικών και ελληνικών συμφερόντων, όπως την Johnson & Johnson Hellas, την Toyota Hellas, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το γκρουπ της Famar, καθώς και την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Η Χριστίνα Χατζόγλου, εντάχθηκε στο Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας, έχοντας εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων, σε θέσεις Στελέχους Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων πολυεθνικής τράπεζας (SG), Ανώτερης Συμβούλου και Διευθύντριας σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες Συμβούλων Επιχειρήσεων, όπως η ICAP, η Response, η Adecco και η Symvoli – InterSearch Greece. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα επιχειρησιακού – οργανωτικού μετασχηματισμού, διαχείρισης αλλαγής, διαμόρφωσης πολιτικών και διαδικασιών, επιλογής στελεχών, διοίκησης απόδοσης, ανάπτυξης εργαζόμενων, εσωτερικής επικοινωνίας, κουλτούρας και δέσμευσης εργαζόμενων (culture & engagement).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe, κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, ανέφερε « Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΣΟΛ Crowe τους κ.κ. Στεργίου και Κατσαράκη καθώς και την κα Χατζόγλου. Πρόκειται για τρία νέα στελέχη με πολυετή εμπειρία καθώς και με εξαιρετική κατανόηση και αντίληψη της ελληνικής και όχι μόνο αγοράς, που έρχονται να ενισχύσουν τόσο την εξωστρέφεια όσο και την εσωτερική μας δομή. Είμαι βέβαιος ότι η άριστη συνεργασία μας θα εξελιχθεί παράλληλα με το φιλόδοξο πλάνο της στρατηγικής μας ανάπτυξης.»

Comments are closed.