«Νέα Marketing & Communications Manager στην ΣΟΛ Crowe»

Τη θέση της Marketing & Communications Manager στην ΣΟΛ Crowe, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ανέλαβε από τον Ιούνιο του 2021 η Αλεξάνδρα Φιλιππάκη. Η ΣΟΛ Crowe, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της διοικητικής της ομάδας και της συνεχούς ανάπτυξης της στην Ελληνική αγορά, εντάσσει στο δυναμικό της την Αλεξάνδρα, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνιακής στρατηγικής και το μάρκετινγκ της εταιρείας.

Έχοντας μία μακρά επαγγελματική σταδιοδρομία, η Αλεξάνδρα Φιλιππάκη έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές εταιρείες όπως η Microsoft Hellas, η Singular Logic, η Olympic Air, η V+O και πιο πρόσφατα η PwC. Στο πλαίσιο αυτών των συνεργασιών, η Αλεξάνδρα έχει αναλάβει ρόλους ευθύνης καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας όπως η ανάπτυξη και υλοποίηση πλάνων επικοινωνίας, η διαχείριση των media, οι έρευνες, τα corporate events και οι χορηγίες.

Η Αλεξάνδρα Φιλιππάκη κατέχει πτυχίο BSc in Business Administration με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, μεταπτυχιακό τίτλο σε Διεθνείς Μεταφορές και Ναυτιλιακά από το University of Wales Cardiff, UK, ενώ πιο πρόσφατα απέκτησε το Digital Marketing Diploma από το Alba Graduate Business School.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe, κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, σημείωσε «Καλωσορίζουμε στην ΣΟΛ Crowe την Αλεξάνδρα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο. Η ανάληψη της θέσης αυτής είναι για εμάς καίριας σημασίας και προσδοκούμε σε μια γόνιμη και μακροχρόνια συνεργασία που θα εισφέρει προστιθέμενο όφελος στο διευρυμένο δίκτυο των συνεργατών μας. Η Αλεξάνδρα είναι ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία καθώς και με ισχυρή αντίληψη της ελληνικής και διεθνούς αγοράς στον κλάδο των ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και πιστεύουμε ότι η ενσωμάτωσή της στο ανθρώπινο δυναμικό μας θα συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των επιχειρησιακών μας στόχων, ιδιαίτερα σε μια περίοδο με έντονες προκλήσεις και ανταγωνισμό. Η προσθήκη της Αλεξάνδρας ευθυγραμμίζεται με την στρατηγική προτεραιότητά μας να προσελκύουμε στελέχη στο δυναμικό μας τα οποία φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν περαιτέρω τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά, μεταφέροντας την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία τους στο σύνολο των υπηρεσιών μας.»

Comments are closed.