Responding to COVID-19

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Η εξάπλωση της επιδημίας στη χώρα μας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ κάθε μέρα σε διάφορες χώρες του κόσμου ο #COVID19 αποδεικνύεται ότι επηρεάζει σημαντικά και μακροπρόθεσμα τις εθνικές οικονομίες και κοινωνίες.
Βιώνουμε πράγματι μια κρίσιμη νέα πραγματικότητα με τις προκλήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάζουν κάθε παραγωγικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό μοντέλο που συντηρούσε τη μέχρι τώρα ομαλή και προβλέψιμη σε μεγάλο βαθμό πορεία του κόσμου.
Στη ΣΟΛ Crowe, ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στη χώρα, βλέπουμε τους εαυτούς μας, ως κομμάτι αυτής της πρωτόγνωρης συγκυρίας και ως μέλη μιας εθνικής και συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των επιπτώσεων αυτής της πανδημίας.
Δεν είναι ζήτημα μόνο ατομικής ευθύνης αλλά ακόμη περισσότερο είναι ζήτημα συλλογικής συνείδησης και κοινωνικής υπευθυνότητας να καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να συνεισφέρουμε μέσα από το ρόλο μας στη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και τη βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Λειτουργώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων μας, των πελατών μας και τελικά της ίδιας της κοινωνίας. Στη ΣΟΛ Crowe έχουμε ευθυγραμμιστεί με τις συστάσεις των εθνικών και παγκόσμιων αρχών για την προάσπιση και προστασία της δημόσιας υγείας και του ανθρώπινου δυναμικού μας, συνεχίζοντας παράλληλα να παρέχουμε αδιάκοπα τις υπηρεσίες μας με στόχο την υποστήριξη της επιχειρησιακής σας λειτουργίας.

Είναι σαφές, ότι ο τρόπος μέσα από τον οποίο συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται να αλλάξει το επόμενο προσεχές διάστημα. Είναι επίσης βέβαιο, ότι όσο τα δεδομένα αναπροσαρμόζονται μέρα με τη μέρα, θα προκύπτουν νέοι, ευέλικτοι και ανθεκτικοί τρόποι συνεργασίας μεταξύ μας, τους οποίους θα αξιοποιήσουμε με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών σας.

Σας διαβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε ότι όλα τα μέλη της ΣΟΛ Crowe θα βρίσκονται δίπλα σας για όποια έκτακτη ανάγκη δημιουργηθεί.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και πληροφορίες είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με εκτίμηση και την πίστη πως όλα θα πάνε καλά για όλους,
Crowe Greece

Comments are closed.